Tak Mungkin !!!

Sejak dua menjak ny ,
aq sakit .
Sakit pinggang ketika buang air kecil .
Mula2 aq tak pelik sangat .
Tapi ,
mende ny makin kerap pulak jadi .
Tiap2 hari aq akan rasa mende yang sama .
Aq daa start pelik .

Aq tanya lah mak aq .
Mak aq cakap ,
tux tandanya kencing kotor .
Ohhh .
Okeyh2 .

Tapi tiba2 aq jadi tak sedap hati .
Aku t'gerak hati nak search dekat google .
Results yang aq jumpa betul2 buat jantung aq stop !


Kencing kotor tanda sakit buah pinggang .....

Tak kan lah weyh ??
Tak kan aq kena ??
Petikan tux ada cakap ..

Ia memang boleh disembuhkan namun jika dalam setahun mereka mengalami keadaan ini lebih dari tiga kali, bermakna ada sesuatu tidak kena.

Ya allah , aq daa kena lebih dari 3 kali .

Serius aq takut .
Aq dah nak mati kex ??
Aq dah nak tinggalkan semua orang kex ??
Aq tak nak ...........


1 comment:

yaya sahaje :) said...

sayang , btul ke ap yg ak bce ?
hmm , ak doakn kau cpat sembuh la ye :)
jgan la ckp perkataan ' aq dah na tinggalkn semue orang ke ? '
buadd ak sedih je .
kau bwak berdoa la ye , ak pun akn berdoa untuk kau .


ILY :)

COPYRIGHT@SEGALA YANG DITULIS DIATAS HAK MILIK CIK FATIN AFIFAH