Mood Exam :)


Assalamualaikum ..
Lama dah tak update blog .. berabuk dah ni !
Fuh fuh , tiup habuk ! Hahaha :D
Bila SPM makin hampir ni , aku makin busy lah jawabnya !
Study , dengan aktiviti2 lain lagi ..
Agak tak terurus sikit life aku sekarang ni !
Tak apa , ni semua untuk masa depan :)
Alhamdulillah , trial SPM baru je selesai ..
Dalam 2 minggu yang lepas kalau tak silap ..
Paper pun banyak yang dah dapat ..
Syukur , banyak subjek yang markah aku meningkat !
Yang aku terkejut sangat .. aku genggam A untuk paper Tasawwur Islam :)
Tak sia2 malam sebelum exam aku baca b'sungguh2 even dah mengantok sangat !
Ustazah siap suruh berdiri bagitau kat kelas apa tips aku ! ggrrr , garu kepala !
Bila tengok paper Tasawwur Islam , aku rasa bersemangat pulak ..
Mungkin ni masa nya untuk aku berubah ..
Buang seketika laman sosial .. Buang seketika fon ..
Buang seketika cik abg sayang .. <-- itu pun kalau boleh -_-'
Alah , bukan lama pun .. untuk 2 bulan je kan ..
Sebulan sebelum SPM and sebulan semasa SPM ..
Then enjoy lah puas2 !
Err , 3 hari aku tak contact cik abg sayang pun dia dah risau ..
Macam mana aku boleh tahan ? Alahai , susah nya nak buang dia -_-'
Apa2 pun , wish me luck yah !
Ok , aku stop sampai sini je ! Just short entry :)
Thank you , assalamualaikum ~

3 comments:

Scha Yahya said...

good job adk, n congrate for ur tassawur islam paper..do well 4 ir spm, ok..gud luck

Cik Katak said...

thank you so much kak scha :D

Scha Yahya said...

wlcome..:)

COPYRIGHT@SEGALA YANG DITULIS DIATAS HAK MILIK CIK FATIN AFIFAH