Khazanah Ku :)

Assalamualaikum .. Selamat pagi kawan2 ..
Sekarang pukul 9.16pagi .
Wah , dah lama Cik Katak tak bangun awal time hari minggu !
Huhu , anak dara apa entah cmniex -.-
K , just abaikan story bangun pagi tux .
Malam tadi Cik Katak kemas bilik .
Hampir seminggu bilik macam tempat pelupusan sampah ~
Pergh , teruk sangat tux ! Bersepah lah senang citer .
Cik Katak busy dgn mid year exam so mmg tak sempat lah en nak kemas .
Harap maklum yea ...
So , time2 tengah kemas tux Cik Katak jumpa something .
Benda yang buat Cik Katak tersenyum and teringat kenangan lama :)


Nampak macam kertas biasa dan macam tak berguna kan ?
Tapi bagi Cik Katak , kertas ni ada kenangan dia yang tersendiri .
Lukisan ny dilukis oleh si dia :)
Utk pengetahuan korg , benda ny dah berusia hampir 2 tahun .
Hampir sama dgn usia perhubungan Cik Katak dgn si dia :)
Lama kan ? Lama tak lama lah Cik Katak simpan .
Even ada yang dah t'koyak sikit , hehehe .


ATEN ♥ EPUL
time si dia bagi kertas ny , respon Cik Katak apa tau ..
'' oo , aku jelah sayang kau ? kau tak sayang aku ? ''
naik hangin terus ! HAHAHA :D
Papehal un , Cik Katak tetap cakap ..
" terima kasih sayang :') "
Kertas ny si dia bagi time hujung tahun 2010 kalau tak silap .
Nampak tux , terkoyak sikit .. but Cik Katak tampal balik . hehehe .
Tengok lukisan yang kat bawah tux ..
Haa , itu keychain kami . Sepasang .
Dia pakai satu , Cik Katak pakai satu .
And yang paling penting , benda tux boleh cantum !
But now , dua2 dah hilang . Hahaha .


Haa , ni yang paling Cik Katak suka .
Kenapa ? Nampak tak ayat kat bawah uh ??
'Ketahuilah bahawa tanpamu disisi hidupku tak bermakna'
Fuhh , kemain lagi ayat si dia ny .
a.k.a Bulat 
Nickname uh sampai sekarang Cik Katak guna .
Facebook , Twitter dan seangkatan dgn nya .
Cik Katak akan guna nama 'SiBo0lath'
Kalau korg nak tahu , kertas ny dilukis pada 10/04/2011
Hmm , dah setahun pun kertas ny .

Moral of the story : Hargailah barang2 anda tak kira milik sendiri atau pemberian orang :)







1 comment:

MiNAh pINkY said...

alolo2.. sweet nye...

COPYRIGHT@SEGALA YANG DITULIS DIATAS HAK MILIK CIK FATIN AFIFAH