Segmen : Bestnya Blogwalking!


Assalamualaikum!

Hye! Act aku sebenarnya first time join segmen. Hehehe.
Aku tak berapa faham sangat dengan segmen-segmen ni sebenar nya, but yang aku faham segmen blogwalking, kita perlu blogwalking dekat list yang siap nanti lah kan?

And then aku perlu jawab satu soalan.. Jeng3x..

"Apa pengalaman yang best ketika blogwalking?"

1)Aku dpt kenal kawan2 baru even just kenal gitu2 aje !
2)Aku dpt tgk blog2 yang cantik2 sampai aku sendiri jeles , huhuhu .
3)Aku dpt idea2 utk perbaiki lagi blog aku ni .
4)Aku dpt mcm2 maklumat dari blog2 org lain :)

Ok, tu je entry aku untuk segmen ni..

Untuk join sila la klik banner ye.
Apa yang penting?
Kerjasama! XD

Tarikh tutup : 15 April 2012



4 comments:

Pecinta pink^^ said...

singgah bw:D lalala..

Aboy93 said...

AIk! Cepat nye cik pecinta pink sampai?
Haha..
ok ok.

tHanx Support!

Blog list update! XD

Pecinta pink^^ said...

haha..siggah bw sekali lagi:) cik manis jmput sggah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum.html

fatin amalina husna said...

salam ukhuwah..husna dari segmen yg sama..jemput singgah ye..^^V
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

COPYRIGHT@SEGALA YANG DITULIS DIATAS HAK MILIK CIK FATIN AFIFAH